DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

Suntem un colectiv de artiști și specialiști din diverse domenii ce își unesc imaginația, resursele, îndemânarea și cunoștințele pentru a explora, expune și deschide dialogul asupra unor teme de maximă actualitate. 


CE SPUNEM?

Momentan explorăm tema migrației, acesta fiind unul din fenomenele sociale cu un impact major în ultimii 20 de ani. Fie că ia forma exodului de creiere, a azilului politic sau a migraţiei economice, acesta naşte ample dezbateri despre identitate, ataşament, limite, toleranţă sau integrare culturală. 

 

 CE FACEM?

Căutăm să spunem poveștile importante ale generației noastre așa cum știm cel mai bine - pe scenă. Căutăm povestitori, artiști, specialiști, cercetători, profesioniști, parteneri și susținători. Căutăm o altenativă care să vorbească mai bine despre noi. Generăm empatie. 

 CUM FACEM?

  1. Alegem subiectul.
  2. Documentăm subiectul.
  3. Transformăm subiectul într-o piesă fină de dramaturgie contemporană românească.
  4. Montăm subiectul devenit acum piesă într-un spectacol cum n-a văzut Parisul. 
  5. Subiectul acum devenit piesă și spectacol se va bucura de foarte multă popularitate prin organizarea unor evenimente conexe și dezbateri.
 
Dialog
Colectiv
Creativ
Conectat
Integrat

DEZVOLTATORI

CATINCA DRĂGĂNESCU

Mother of Dragons


regizor de teatru și dramaturg, dar și cu un scurt istoric de publicitar. momentan este doctorand și asistent universitar la UNATC. are o slăbiciune pentru jocuri, platforme, intrigi, dialog și documentare creativă. pe orice puna mâna, transformă într-un performance. deține două pisici.

ALEX TOCILESCU

Împăratul Pisicilor


scriitor, publicitar, acum și dramaturg. după mai mulţi ani petrecuţi în străinătate, mai întâi în Germania, iar ulterior în SUA, se întoarce în 2009 în România ca să-și facă o formație.

are un hit la Guerrilla, trei cărți publicate și trei pisici la activ.

 

CRINA ENE

Maestră de Ceremonii


când producătoare, când actriță, e clar că menirea ei e să pună diverși oameni în diverse legături.  are clar o obsesie pentru tabele, culori și control. îi place să producă videoclipuri, să umble cu rockstar-uri și să joace in filme. deține o singură pisică. e mândră de asta.

 

COLABORATORI

Fiecare proiect în parte înseamnă o combinație particulară de oameni cu aptitudini specifice. În mai puțin de un an am reușit să co-interesăm peste 30 artiști, sociologi, specialiști, susținători și profesioniști din diferite domenii.

PARTENERI

Prietenii sunt totul, iar ai noștri sunt printre cei mai mișto. Și din ce în ce mai mulți. Le mulțumim că ne duc mesajul mai departe!