IMPLICĂ-TE

Da, avem nevoie de super-eroi, iar tu poți fi unul dintr ei!

Alege una din variantele de mai jos, oricare îți convine sau îți vine la îndemână. Noi asigurăm mantia.

Fii tu, fii Batman!

2%

Hei, știi cum e cu reciclarea? Ei bine, hai să aplicăm același principiu pentru 2% din impozitul tău pe venit. Numai prin simpla completare a unor căsuțe (formularul 230 dacă ești angajat, declarația 200 dacă ai venituri din surse independente), poți transforma această sumă într-un spectacol curajos. Nu ne crede pe cuvânt! Vino să vezi ce chestie mișto poate să facă un procent atât de mic!

Scrie-ne aici dacă te hotărăști să mergi până la capăt cu această decizie înțeleaptă!

PS: Toate producțiile noastre sunt susținute de Asociația Arena.

20%

Dacă te simți persoană juridcă și plătești impozit pe profit, ai marele noroc de a putea face sponorizări în valoare de 20% din profitul tău fără să scoți un ban din buzunar! Da, magie sau nu, este chiar Legea sponsorizării (32/1994), care spune că, dacă plătești impozit pe profit, poți direcționa 20% din el către organizații neguvernamentale (adică noi), atâta timp cât nu depășește 0,5% din cifra de afaceri. Sponsorizează-ne până pe 31 Decembrie 2017 și ne vom ruga ca profitul și cifra ta de afaceri să crească într-un an, cât la alții în 10. 

Scrie-ne dacă vrei să fii sponsorul nostru!

 

Banii NU sunt totul!


Sunt un milion de feluri în care poți să ne încurajezi sau sprijini. Ne-am gândit și noi la câteva, dar suntem foarte deschiși către viziuni surprinzătoare. Și, desigur, putem să facem și schimb de servicii. Prietenul la nevoie se cunoaște!

Scrie-ne dacă vrei să fim prieteni!


 

Hai la Spectacole!

E foarte important să te avem în sală. Dincolo de faptul că ne place la nebunie ce facem, suntem cu adevărat fericiți când vă vedem acolo, cu ochii mari și curioși. Așa că faceți rezervări, participați la dezbateri, spuneți-ne părerea voastră chiar și când e proastă. Nu fiți absenți!

Vorbește despre noi!

Cele mai bune lucruri le afli de la prieteni sau colegi. Sau pentru că ai auzit pe cineva pe stradă vorbind despre asta. Dacă vă place de noi și vă interesează temele noastre, aruncați o vorbă cunoscuților voștri. Sau chiar și necunoscuților. Noi primim pe toată lumea prima oară (nu garantăm pentru a doua).

Scrie-ne!

Suntem ferm convinși că cele mai bune povești vin chiar de la tine. Povestește-ne orice ți s-a întâmplat, simți sau crezi și are legătură cu temele propuse de noi. Îți reamintim că până pe 15 Mai strângem povești pentru a dezvolta al doilea spectacol pe tema migrației, așa că nu te sfii. Suntem discreți și păstrăm confidențialitatea tuturor confesiunilor voastre. Abia așteptăm să vă citim!

Folosește-ți superputerea!

Dacă ai vreun talent, vreo specializarea, vreo curiozitate exacerbată, un creier care trebuie pus la treabă, veleități artistice, îndeletniciri creative sau cine știe ce minune, ești sociolog, antropolog, cercetător, cățărător sau astronaut, te rugăm (!!!) să ne scrii. Ne-ar plăcea să facem schimb de impresii și, cine știe, poate chiar să colaborăm. Nu fi timid și hai să ne exploatăm reciproc.

Laudă-ne la birou!

Da, da, nu e cazul să ne mai ascundem. Toată lumea te vrea și vede în tine consumatorul ideal, dragă corporatistule. Și da, știm cu toții că aveți o grămadă de evenimente interne, petreceri și team building-uri. Fii atent ce îți propunem - dacă îți place de noi și ți se pare important ce facem, laudă-ne printre colegi, pe la departamentul de HR sau de marketing. Cine știe, poate că vor vrea să te facă fericit și data viitoare o să ne vezi împreună cu colegii de birou.

Zâmbește!

Poate că sună siropos, dar chiar ajută. Și cercetătorii britanici sunt de aceeași părere. Așa că hai, orice ar fi, arată-ți dinții și fă-ne viața tuturor mai bună.